Met Pasen wordt de 31e Curaçao Regatta gehouden. Op Goede Vrijdag 3 april en zaterdag 4 april gaan de boten weer het Spaanse Water op. Deelname staat open voor jong en oud in verschillende klassen. De allerkleinsten in de Optimisten, de jeugd in de Laser Radial klasse en verder bekende boten als de Sunfish, Yngling en Centaur. De catamarans en jachten varen voor de kust in de klasses Racing en Cruising. Ook de windsurfers komen in actie op het Spaanse Water. De organiserende Stichting Vrienden van de Curaçao Regatta verwacht meer deelname dan vorig jaar. De inschrijving begint op 28 maart bij de Zeeverkenners op Brakkeput Ariba.
Foto Cisca Rusch


maatregelen corona

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).