Willemstad – Het U-15 elftal van Excellence Voetbalschool gaat in de paasvakantie naar Nederland.

Door tussenkomst van Feyenoord is een mooi programma opgesteld met oefenwedstrijden tegen FC Dordrecht U-14, VV Barendrecht U-15 en waarschijnlijk Feyenoord zelf. Tevens zal er een training bij Feyenoord en een rondleiding in Stadion De Kuip, de thuishaven van Feyenoord, worden georganiseerd en zal er een bezoek worden gebracht aan de eredivisiewedstrijd AZ-Feyenoord.
Op tweede paasdag doet het U-15 elftal van Excellence Voetbalschool mee aan een internationaal U-15 voetbaltoernooi bij VV Barendrecht, met deelnemende teams als Hull City, Fortuna Sittard, Willem II, Excelsior Rotterdam, FC Dordrecht, AFC Amsterdam, VV Barendrecht en Excellence zelf. Dit toernooi wordt altijd goed bezocht door scouts. Dit keer zullen er enkele scouts speciaal voor de Excellence Voetbalschool aanwezig zijn, omdat het jongens betreft die normaal gesproken niet in actie worden gezien. Zo zal onder andere de bekende scout Edward Burleyson komen kijken. Het U-15 team van Excellence Voetbalschool beschikt over meerdere talenten. Onlangs werden Tyrone Zuidgeest en Quincy Hogester vastgelegd door FC Dordrecht.
Naast het voetballen staan er enkele stadsbezoeken en een dagje pretpark op het programma. De reis wordt bekostigd door de ouders zelf, fundraising, kortingen van onder andere Arke en door sponsoren. Niet alle ouders zijn echter financieel daadkrachtig genoeg om een bijdrage te leveren. Voor enkele jongens moest zelfs nog een paspoort aangevraagd worden. Dit is voor deze jongens de eerste keer dat ze op reis gaan.
Op dit moment is Excellence Voetbalschool nog op zoek naar enkele sponsoren die bereid zijn een deel van de kosten van het verblijf in Nederland te bekostigen. Verschillende bedrijven zijn daarvoor reeds aangeschreven. Bedrijven die geïnteresseerd zijn in het leveren van een bijdrage kunnen contact opnemen met de begeleiders van het U-15 team van Excellence Voetbalschool via telefoonnummers 5286852 of 5253683.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.