Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Bij Landhuis Bever langs de Schottegatweg Oost te Pos Kabai wordt hard gewerkt. Het historische gebouw wordt onder aanvoering van Henk Langenfeld gerestaureerd door aannemer Bouwbedrijf Willemstad Curaçao (BWC). Alles wat vervangen moet worden, wordt vernieuwd. Het landhuis is eigendom van de bekende Curaçaose ondernemer Fernando da Costa Gomez. Hoewel er nog geen bestemming is voor Bever als de renovatie achter de rug is, wordt over het algemeen verheugd gereageerd op de aanvang van de herstelwerkzaamheden. Lange tijd lag het monument er verlaten en verwaarloosd bij. Het gebouw is mede bijzonder omdat zich op het terrein twee oude graven bevinden.

Foto Jeu Olimpio


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.