Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Bij Landhuis Bever langs de Schottegatweg Oost te Pos Kabai wordt hard gewerkt. Het historische gebouw wordt onder aanvoering van Henk Langenfeld gerestaureerd door aannemer Bouwbedrijf Willemstad Curaçao (BWC). Alles wat vervangen moet worden, wordt vernieuwd. Het landhuis is eigendom van de bekende Curaçaose ondernemer Fernando da Costa Gomez. Hoewel er nog geen bestemming is voor Bever als de renovatie achter de rug is, wordt over het algemeen verheugd gereageerd op de aanvang van de herstelwerkzaamheden. Lange tijd lag het monument er verlaten en verwaarloosd bij. Het gebouw is mede bijzonder omdat zich op het terrein twee oude graven bevinden.

Foto Jeu Olimpio


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).