Van een onzer verslaggeefsters

Willemstad - De wedstrijd van de Curaçaose rugbyselectie tegen St. Vincent in het kader van de Caribische kampioenschappen, is verplaatst naar het veld van Bonam. Dit is in verband met voetbalwedstrijden en verschillende lijnen op het veld, wat verwarrend kan zijn. De wedstrijd vindt vandaag, om 15.00 uur plaats.

Vorig jaar heeft Curaçao het zwaar gehad in St. Vincent tegen de selectie. Uiteindelijk heeft curaçao toen met 19-12 gewonnen. Het jaar daarvoor had Curaçao ook gewonnen met 37-24. Die wedstrijd werd toen gespeeld op echt gras bij de UoC. De laatste paar interlands heeft Curaçao een zeer goed record behaald. In 2014 wist alleen Barbados tegen Curaçao te winnen. St. Vincent (12-19), St. Lucia (56-7) en de British Virgin Islands (42-12) verloren tegen de Curaçaose selectie. In 2013 werd ook gewonnen van St. Vincent en British Virgin Islands maar helaas niet van Barbados. In 2014 werd Curaçao poulewinnaar en verloor in promotie net van Barbados. Het beloofd een spannende strijd te worden.

In de competitie moet Curaçao nog een thuiswedstrijd tegen St. Lucia op 11 april spelen en een uitwedstrijd tegen British Virgin Islands op 2 mei. Later, in september, vinden nog promotie- en degradatiewedstrijden plaats.

Vorig jaar heeft Curaçao het zwaar gehad in St. Vincent tegen de selectie. Uiteindelijk heeft Curaçao toen met 19-12 gewonnen. Foto Archief


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.