Voetbalbond FFK houdt tot vanmiddag radiostilte in acht over de aanstelling van een nieuwe bondscoach. Om 18.00 uur geeft de bond een persconferentie ‘over de voorrondes van het WK 2018 in Rusland’. De geruchten dat Patrick Kluivert (38) de nieuwe bondscoach van Curaçao wordt, werden gistermiddag ondersteund door zijn aankomst op Hato. De FFK laat in de aankondiging wel weten dat Kluivert aanwezig zal zijn bij de persconferentie om ‘uitleg te geven over zijn bijdrage aan de eliminatiewedstrijden’. Naar verluidt zijn Vurnon Anita en andere profspelers met Curaçaose roots bereid om voor Curaçao uit te komen als Kluivert bondscoach wordt.

Foto Jeu Olimpio


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.