Voetbalbond FFK houdt tot vanmiddag radiostilte in acht over de aanstelling van een nieuwe bondscoach. Om 18.00 uur geeft de bond een persconferentie ‘over de voorrondes van het WK 2018 in Rusland’. De geruchten dat Patrick Kluivert (38) de nieuwe bondscoach van Curaçao wordt, werden gistermiddag ondersteund door zijn aankomst op Hato. De FFK laat in de aankondiging wel weten dat Kluivert aanwezig zal zijn bij de persconferentie om ‘uitleg te geven over zijn bijdrage aan de eliminatiewedstrijden’. Naar verluidt zijn Vurnon Anita en andere profspelers met Curaçaose roots bereid om voor Curaçao uit te komen als Kluivert bondscoach wordt.

Foto Jeu Olimpio


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).