Van een onzer verslaggevers

Willemstad - De Nederlandse cabaretière Sara Kroos treedt vrijdag 15 mei op in het Avila Hotel.

Het belooft volgens organisatie HTF Productions en het Avila Hotel een ‘hilarische avond te worden met veel lach en nieuwe brandstof’.

De Nederlandse vrouwelijke cabaretier won in 2000 het Leids Cabaretfestival en sindsdien is ze niet meer weg te denken van de landelijke podia. Ze kreeg landelijke bekendheid toen ze als vaste gast bij het Nederlandse improvisatieprogramma ‘De Lama’s’ aanschoof. Daarvoor won ze in 2006 de Televiezierring.

Sara Kroos. Foto Krooskunst

Behalve theatermaker is ze ook zangeres en schrijft ze geregeld columns en er zijn ook een viertal boeken van haar hand verschenen. In 2009 won ze de Annie M.G. Schmidt-prijs voor het lied ‘Nachtkaravaan’.

Het optreden van Sara Kroos vindt op vrijdag 15 mei plaats in het Avila Hotel. Volgens de organisatie vertelt Kroos dan ‘met zelfspot en een scherpe blik over alles wat het leven zo mooi, maar lastig maakt.’ Meer details over de voorstelling moeten nog volgen.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.