Van een onzer verslaggeefsters

Willemstad - Minister Irene Dick van Onderwijs, Cultuur, Sport en Wetenschap (PS) heeft de Delfos Week Curaçao geopend.

Het programma is voorbereid door Fundashon Frontera, is gericht op Curaçaose professionals en wordt geleid door Martine Delfos: een wetenschappelijk onderzoeker gespecialiseerd in onder andere relatietherapie, autisme en eetstoornissen. Delfos verzorgt lezingen en trainingen in verschillende delen van het Koninkrijk.

Minister Dick werd verwelkomd door Angela Lachman van Fundashon Frontera en door Delfos die het programma deze week zal leiden. Foto Tico Vos

Tijdens de opening van de Delfos Week Curaçao, concentreerde Delfos zich op het belang van dit soort lezingen om de professionele dienstverlening te verbeteren. Minister Dick werd verwelkomd door Angela Lachman van Fundashon Frontera en door Delfos, die het programma deze week zal leiden. Professionals hebben grote belangstelling geuit voor het evenement.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).