Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Bij Wereldstage is het stageseizoen weer begonnen. In plaats van het bekende openingsfeest heeft Wereldstage dit keer gekozen voor een sociaal en sportief evenement om dit te vieren. In samenwerking met Windsurfing Curaçao en Scuba Lodge hebben de studenten kennisgemaakt met verschillende watersporten van Curaçao: windsurfen, suppen, snorkelen, zwemmen en varen. Daarnaast werd er ook nog gevolleybald en gevoetbald met de lokale jeugd.
Het was een enorm ondernemende en actieve dag, zo laat Wereldstage in een persbericht weten. ,,We hebben zo genoten van het Spaanse Water, maar ook het snorkelen bij de Tugboat was prachtig. Naast veel verschillende vissen hebben we zelfs een soort inktvis gezien”, zeggen Debora en Tessa, twee studenten die aan het nagenieten zijn van het evenement.
,,We hebben bewust gekozen voor een andere opening van het seizoen”, aldus Jora de Jong van Wereldstage. ,,De meeste studenten zijn gedurende de afgelopen drie weken op Curaçao aangekomen om met hun stage te beginnen. Samen sporten en barbecueën is een ontspannen manier om medestudenten te leren kennen. Maar het mes snijdt aan meerdere kanten. We laten de studenten vroeg in de stage kennismaken met de verschillende activiteiten en prachtige plekken die Curaçao te bieden heeft. Tegen de tijd dat ouders, opa’s en oma’s en vrienden de studenten komen bezoeken, kunnen de studenten vervolgens geweldige tourguides zijn voor de bezoekers.”


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.