Van een onzer verslaggeefsters

Willemstad - Volgens de reisredacteuren van Travelocity, een van de grootste online reisbureaus in de Verenigde Staten, is Curaçao met het Floris Suite Hotel de beste plek om te ontkomen aan de zogenaamde ‘winterblues’.

Dit is het afgelopen weekend bekendgemaakt in het programma van Fox News: Fox and Friends. ,,Met een totaal van 2,1 miljoen kijkers heeft de uitzending geleid tot een toegenomen belangstelling voor Curaçao als vakantiebestemming en Floris Suite Hotel als accommodatie. Het is fantastisch dat Fox News het Floris Suite Hotel als luxe-accommodatie heeft uitgekozen. Volgende maand gaat onze spa van 170 vierkante meter open. Ook dit hebben ze vermeld en hier zijn wij natuurlijk erg trots op! Voor de rest werd Curaçao geprezen om haar blauwe water, als een fantastische plek om te duiken en om de meest vriendelijke bevolking die ze ooit ontmoet hebben”, aldus het management van het Floris Suite Hotel in een persbericht.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).