Van een onzer verslaggeefsters

Willemstad - Volgens de reisredacteuren van Travelocity, een van de grootste online reisbureaus in de Verenigde Staten, is Curaçao met het Floris Suite Hotel de beste plek om te ontkomen aan de zogenaamde ‘winterblues’.

Dit is het afgelopen weekend bekendgemaakt in het programma van Fox News: Fox and Friends. ,,Met een totaal van 2,1 miljoen kijkers heeft de uitzending geleid tot een toegenomen belangstelling voor Curaçao als vakantiebestemming en Floris Suite Hotel als accommodatie. Het is fantastisch dat Fox News het Floris Suite Hotel als luxe-accommodatie heeft uitgekozen. Volgende maand gaat onze spa van 170 vierkante meter open. Ook dit hebben ze vermeld en hier zijn wij natuurlijk erg trots op! Voor de rest werd Curaçao geprezen om haar blauwe water, als een fantastische plek om te duiken en om de meest vriendelijke bevolking die ze ooit ontmoet hebben”, aldus het management van het Floris Suite Hotel in een persbericht.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.