Banco di Caribe opent vestiging in winkelcentrum Veeris.
Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Banco di Caribe en Sambil hebben onlangs het akkoord ondertekend voor een nieuwe vestiging van de bank die in Sambil, het winkelcentrum te Veeris, zal worden geopend. Als alles volgens planning verloopt, opent Sambil eind maart zijn deuren.
Banco di Caribe is een van de eerste huurders die vanuit Sambil hun klanten zullen bedienen. Het filiaal zal alle bankingproducten en -diensten voor zowel ondernemers als andere burgers bieden. Bovendien zal de bank ook een pinautomaat beschikbaar stellen in het winkelcentrum te Veeris.
Om de deal af te sluiten heeft general manager van Sambil Curaçao, Jonathan Cohen, een bezoek gebracht aan het bestuur van Banco di Caribe, dat geleid wordt door ceo en general managing director Fons Simon. Tijdens de bijeenkomst hebben betrokken partijen beaamd het volle vertrouwen te hebben in de samenwerking.
Sambil laat in een schriftelijke verklaring weten blij te zijn met de deal met een prestigieuze financiële instelling zoals Banco di Caribe.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.