Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - De politie heeft gisterochtend rond 7.15 uur een man aangehouden op verdenking van diefstal van kleding. Dat heeft de politie bekendgemaakt.
De politie wendde zich gisterochtend tot een huis aan de Zuiderzeestraat in verband met nieuwe kleding die in het huis zou liggen. Bij aankomst trof de politie inderdaad in een kamer verschillende stukken nieuwe kleding aan met het etiket er nog aan. De agenten wekten de man M.M.S. (20), die in de kamer lag te slapen, om hem te vragen of de kleren van hem waren. Toen de verdachte geen bevredigend antwoord kon geven, werd hij aangehouden.
De 20-jarige Curaçaoënaar wordt vastgehouden in afwachting van nader onderzoek in deze zaak. De kledingstukken, die naar waarschijnlijkheid afkomstig zijn van diefstal, zijn in beslag genomen.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.