Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - De politie heeft gisterochtend rond 7.15 uur een man aangehouden op verdenking van diefstal van kleding. Dat heeft de politie bekendgemaakt.
De politie wendde zich gisterochtend tot een huis aan de Zuiderzeestraat in verband met nieuwe kleding die in het huis zou liggen. Bij aankomst trof de politie inderdaad in een kamer verschillende stukken nieuwe kleding aan met het etiket er nog aan. De agenten wekten de man M.M.S. (20), die in de kamer lag te slapen, om hem te vragen of de kleren van hem waren. Toen de verdachte geen bevredigend antwoord kon geven, werd hij aangehouden.
De 20-jarige Curaçaoënaar wordt vastgehouden in afwachting van nader onderzoek in deze zaak. De kledingstukken, die naar waarschijnlijkheid afkomstig zijn van diefstal, zijn in beslag genomen.


maatregelen corona

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).