De twee winkels van Arke op Curaçao en Aruba hebben een nieuw uiterlijk gekregen en een nieuwe naam.

Deze week openen de twee compleet heringerichte Arke winkels de deuren.
Het typische Arke oranje is vervangen voor blauw, de winkels zijn, naar zeggen van de luchtvaartmaatschappij, klantvriendelijker ingericht en zijn voorzien van de modernste technologieën. Dit houdt ook in dat de winkels niet meer opereren onder de naam Arkefly, maar onder de naam Arke. De diensten, de producten en het team blijven hetzelfde.
De winkelruimte van de Arke winkel op de Schottegatweg Oost op Curaçao is uitgebreid met twaalf vierkante meter. De winkel beschikt nu over drie balies met een stoel en zitbank en een vierde sta-balie die gebruikt kan worden voor meerdere doeleinden. De reisleiding kan hier vakantiegangers ontvangen die vragen hebben en bij drukte kan er een scherm worden geplaatst waardoor er een extra werkplek wordt gecreëerd.
De winkel is moderner ingericht en beschikt onder andere over een grote leestafel. Daarnaast zijn de beveiligingsmaatregelen verbeterd. Door het plaatsen van een beveiligde administratieruimte - waar klanten kunnen afrekenen - is het de bedoelding dat de wachttijd uiteindelijk wordt verkort. Marlow de la Fuente, Sales supervisor van Arke Curaçao: ,,De ‘rebranding’ maakt de winkel klantvriendelijker, moderner en gezelliger. We zijn bijzonder trots op het resultaat en nodigen iedereen uit snel een kijkje te komen nemen.”
Het in 2010 opgerichte Arke reisbureau op de LG Smith Boulevard op Aruba is ook volledig gerestyled. Ook hier is de winkel door het nieuwe uiterlijk volgens de maatschappij ‘veel klantvriendelijker’. Waar voorheen gebruik werd gemaakt van twee balies, kan er nu een extra balie ingezet worden. Via het nog te plaatsen beeldscherm wordt de klant tijdens het wachten geïnformeerd over de te boeken reis en services van Arke.
Om Arke overal dezelfde uitstraling te geven, van reisbureau tot in het vliegtuig, dragen de reisbureaumedewerkers een nieuw uniform dat hetzelfde is als het vliegend personeel van Arke. Dit uniform bestaat voor de dames uit een donkerblauwe jurk en een donkerblauw colbert en een pantalon in dezelfde kleur met hierbij een lichtblauwe blouse en een gestreepte sjaal met de TUI-smile. De mannen dragen een donkerblauw colbert en pantalon in dezelfde kleur met een lichtblauw overhemd en een gestreepte stropdas met de TUI-smile.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.