Gouverneur Lucille George-Wout heeft onlangs de fiscale wettenbundels 2015 van Curaçao, Aruba, Sint Maarten en Caribisch Nederland ontvangen.

De wettenbundels zijn gepubliceerd door KPMG Meijburg & Co Caribbean.
De eerste editie van deze wettenbundel werd in 1974 samengesteld door Faroe Metry. In 2004 nam KPMG Meijburg Caribbean de publicatie van deze wettenbundel van de Metry over. Inmiddels publiceert KPMG Meijburg Caribbean alweer voor de twaalfde keer de fiscale wettenbundels, waarin alle fiscale wetgeving van Curaçao, Aruba, Sint Maarten en Caribisch Nederland is opgenomen.
Ook dit jaar is het gelukt om aan het begin van het nieuwe kalenderjaar de fiscale wettenbundel gereed te hebben, laat de organisatie weten. Dit is inclusief de voor alle belastingplichtigen ‘van groot belang zijnde’ wijzigingen die in de diverse landsvorderingen met ingang van 1 januari jongstleden in werking zijn getreden.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).