Van een onzer verslaggevers

Willemstad - De politie doet onderzoek naar een ongeluk waarbij een van de zestien nieuwe wagens van het korps schade heeft opgelopen. In een persbericht laat de politie weten dat het ongeluk niet door agenten werd veroorzaakt.

Het ongeluk deed zich in de nacht van vrijdag op zaterdag voor toen agenten van de politiepost bij Barber op de Weg naar Westpunt ter hoogte van Dokterstuin oostwaarts reden. Een personenauto die in tegenovergestelde richting reed sloeg daarbij linksaf en reed tegen de politiewagen aan. De politie auto botste hierdoor tegen een lantaarnpaal aam de rechterkant van de weg. Twee inzittenden van de personenauto liepen lichte letsels op en werden per ambulance naar de poli vervoerd voor medische behandeling. De schade aan beide wagens is aanzienlijk. In de verklaring schrijft de politie het te betreuren dat een van de nieuwe wagens nu al bij een ongeluk was betrokken. Volgens het korps zal er zo snel mogelijk alles aan gedaan worden om de wagen te repareren of te vervangen. 


maatregelen corona

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).