Van een onzer verslaggevers

Willemstad - Het Sea Aquarium bestaat dertig jaar. In 1985 werd de, volgens de organisatie, gelegenheids-vuilstort omgebouwd tot recreatiegebied met de bouw van het zeeaquarium. Daar liet grondlegger Adrian ‘Dutch’ Schrier het niet bij: hij legde een bijna zeshonderd meter lang strand aan en vulde dat gebied met diverse bedrijven. Die entiteiten hebben zich onlangs geschaard onder de noemer ‘Sea Aquarium Park’.

Onder deze ‘park-paraplu’ vallen nu Curaçao Sea Aquarium, Animal Encounters, Curaçao Dolphin Academy, Curaçao Dolphin Therapy Center, Dolphin Suites Hotel, Pelican Express en Substation Curaçao. De zeven bedrijven delen één of meer aandeelhouders die op hun beurt ook al jaren nauw met elkaar samenwerken. Tot de gezamenlijke ‘branding’ werd besloten om juist de diversiteit van het complete product onder de publieke aandacht te brengen.

Ter bevestiging en ondersteuning van de gezamenlijke inspanningen ontwikkelde het Sea Aquarium Park eveneens een nieuw vormgegeven website waarop alle park-activiteiten uitgebreid uit de doeken worden gedaan. Op het portal zullen de zeven betrokken bedrijven niet alleen algemene informatie en teksten plaatsen, maar ook video’s, nieuws en speciale acties. 


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).