Afgelopen vrijdag is een groep van 20 leerlingen en 3 docenten van het CCSG Reggesteyn uit Nijverdal op Hato aangekomen om mee te doen aan de Student Exchange met leerlingen van het Radulphus College.

De volgende dag stond een dagje Band’abou op het programma. De groep volgde op het strand van Lagun een karateles (foto), gingen snorkelen en duiken onder professionele begeleiding en bezochten later Shete Boka en Grote Knip voor een barbecue. De rest van het weekend hebben zij onder andere gezwommen, de Christoffelberg beklommen, gesurft, Papiamentu- merengue- en salsalessen gevolgd en een bezoek gebracht aan de Grotten van Hato. 


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).