Willemstad - Het bedrijf Bo Mes Kas nv heeft deze week het spantenbier gevierd bij kavel 4 van het public-private-partnership (ppp)-project op Sta. Catharina.

Het hoogtepunt werd gevierd in bijzijn van de eigenaren, initiatiefnemers en omwonenden.
Het project betreft 14 woningen met prijzen tussen de 153.000 en 218.000 gulden en is bestemd voor kopers met een maandinkomen van 3.500 tot 5.500 gulden. het is ook deze doelgroep die in aanmerking kan komen voor een woning. Het gaat om drie modellen te weten Tahiti, Akoya en Azra, die een oppervlakte hebben tussen 70 en 110 vierkante meter. De huizen worden traditioneel gebouwd met betonnen funderingen, vloeren, betonblokken muren, gewapende betonnen ringbalken en houten kap bedekt met cementvezelplaten. Alle bouwmaterialen komen van de lokale bouwmarkt. De kopers hebben inspraak in type vloer en wandtegels, kleur woning, locatie elektra aansluitpunten en inrichting keuken.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.