Landhuis Morgenster, waar de sede van politieke partij MAN sinds jaar en dag huist, zal worden verkocht.

Dat heeft bestuursvoorzitter Gassan Dannawi tegenover het Antilliaans Dagblad bekendgemaakt. In 1982 kocht MAN het landhuis om als partijkantoor te gebruiken. Nu is de ruimte te klein, zo laat Dannawi weten. ,,De terreinen om het gebouw heen zijn in gebruik genomen, waardoor de ruimte en ook het aantal parkeerplaatsen flink zijn afgenomen”, zo laat Josi Allé, penningmeester van MAN, weten. ,,Dus hebben we al een hele tijd geleden besloten om Morgenster te verkopen en een nieuw gebouw te kopen.” Volgens Dannawi heeft de partij nog niets op het oog. ,,Wel willen we een gebouw dat centraal ligt”, zo vertelt de voorzitter van MAN die verder aangeeft dat er gekeken wordt naar een drietal opties.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).