Landhuis Morgenster, waar de sede van politieke partij MAN sinds jaar en dag huist, zal worden verkocht.

Dat heeft bestuursvoorzitter Gassan Dannawi tegenover het Antilliaans Dagblad bekendgemaakt. In 1982 kocht MAN het landhuis om als partijkantoor te gebruiken. Nu is de ruimte te klein, zo laat Dannawi weten. ,,De terreinen om het gebouw heen zijn in gebruik genomen, waardoor de ruimte en ook het aantal parkeerplaatsen flink zijn afgenomen”, zo laat Josi Allé, penningmeester van MAN, weten. ,,Dus hebben we al een hele tijd geleden besloten om Morgenster te verkopen en een nieuw gebouw te kopen.” Volgens Dannawi heeft de partij nog niets op het oog. ,,Wel willen we een gebouw dat centraal ligt”, zo vertelt de voorzitter van MAN die verder aangeeft dat er gekeken wordt naar een drietal opties.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.