Kralendijk - Zeven partijen nemen deel aan de Eilandsraadsverkiezingen van 18 maart.

Daarbij vertrouwde namen als de UPB, onder leiding van James Kroon, de PDB, met Clark Abraham als lijsttrekker en de PHU onder aanvoering van Heinrich Prinsen. Er doen vier nieuwe partijen mee, de MPB van Elvis Tjin Asjoe, 1 Tim Magno van Aljano Emerenciana, de Lista Soleana van Eric Soleana en de Aliansa Kristian Boneriano van pastor Ramiro Richards.
Benito Dirksz, die nu met één zetel voor de MBL in de Eilandsraad zit, staat nummer vijf op de lijst van de PDB.
De partijleiders en hun aanhang kwamen maandag bij toerbeurt naar het Pasangrahan om daar hun kandidatenlijsten te overhandigden aan gezaghebber Edison Rijna. De gezaghebber riep alle partijen op om in deze ‘emotionele tijden de rust en vrede te bewaren’.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.