Premier Ivar Asjes en zijn Arubaanse ambtgenoot minister-president Mike Eman nemen allebei deel aan de Caribbean Energy Security Summit bij het US State Department in Washington. Beide premiers hebben tijdens het werkbezoek een ontmoeting met de Amerikaanse vicepresident Joe Biden. Mike Eman heeft een voordracht gehouden over zijn groene plannen voor het jaar 2020. Op de foto zijn de deelnemers aan de summit te zien, met op de middelste rij, zevende van links Joe Biden. Asjes is uiterst links op de middelste rij te zien, Eman staat uiterst links op de achterste rij. Foto Amerikaans consulaat.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).