Premier Ivar Asjes en zijn Arubaanse ambtgenoot minister-president Mike Eman nemen allebei deel aan de Caribbean Energy Security Summit bij het US State Department in Washington. Beide premiers hebben tijdens het werkbezoek een ontmoeting met de Amerikaanse vicepresident Joe Biden. Mike Eman heeft een voordracht gehouden over zijn groene plannen voor het jaar 2020. Op de foto zijn de deelnemers aan de summit te zien, met op de middelste rij, zevende van links Joe Biden. Asjes is uiterst links op de middelste rij te zien, Eman staat uiterst links op de achterste rij. Foto Amerikaans consulaat.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.