Het bestuur van Fundashon pa Skol Humanista na Papiamentu (FSHP) heeft onlangs het implementatieplan havo/vwo in het Papiaments overhandigd aan de minister van Onderwijs, Wetenschap, Cultuur en Sport Irene Dick (PS).

In dit plan worden de onderwijsprocessen en activiteiten omschreven vanuit de visie, doelstellingen en uitgangspunten van de humanistische aanpak. FSHP verzoekt de minister en de overheid om het plan goed te keuren zodat er fondsen vrijkomen om de kosten te dekken en de school van start kan gaan. Op de foto bestuursleden Oswin Martina, Trudi Martinus en Ronny Lauffer met bijstanders Erwin Coster en Marta Dijkhoff bij minister Dick.
Foto TICO VOS


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.