Het bestuur van Fundashon pa Skol Humanista na Papiamentu (FSHP) heeft onlangs het implementatieplan havo/vwo in het Papiaments overhandigd aan de minister van Onderwijs, Wetenschap, Cultuur en Sport Irene Dick (PS).

In dit plan worden de onderwijsprocessen en activiteiten omschreven vanuit de visie, doelstellingen en uitgangspunten van de humanistische aanpak. FSHP verzoekt de minister en de overheid om het plan goed te keuren zodat er fondsen vrijkomen om de kosten te dekken en de school van start kan gaan. Op de foto bestuursleden Oswin Martina, Trudi Martinus en Ronny Lauffer met bijstanders Erwin Coster en Marta Dijkhoff bij minister Dick.
Foto TICO VOS


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).