Het Venezolaans consulaat faciliteert dit jaar een tribune bij Santa Helena waar kinderen die in een internaat verblijven en bejaarden naar de carnavalsoptochten kunnen kijken. Afgelopen dinsdag vond er een vergadering bij het consulaat plaats waarin met betrokken partijen gesproken werd over het initiatief. Met de tribune wil het consulaat een geste naar de samenleving doen. De tribune wordt mede mogelijk gemaakt door Refinería Isla, Jansen de Jong, ZAP, Distribier, Rumbera Network en Famia Plania. Op de foto zijn vertegenwoordigers van het consulaat en de deelnemende partners aan het initiatief te zien.

 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.