Airlift is van essentieel belang voor de groei van het toerisme en daarom is de vlucht van Air Canada naar Curaçao, die op nieuwjaarsdag voor het eerst aankwam, een grote prestatie voor het eiland, zegt de Curaçao Tourist Board (CTB).


Rond 14.45 uur werd het vliegtuig verwelkomd. Samen met Curaçao Airport Partners (CAP), de Curaçao Hospitality and Tourism Association (Chata) en de minister van Economische Ontwikkeling Stanley Palm (PAIS) werden de crew en de passagiers feestelijk onthaald. Ook Amr Younes, vicepresident sales bij Air Canada Vacations was voor de gelegenheid meegevlogen. Volgens de CTB is hiermee 2015 erg goed begonnen voor Curaçao. Air Canada vliegt gedurende de winterperiode elke donderdag rechtstreeks naar Curaçao vanuit Montreal. Ook Westjet en Sunwing brengen Canadezen naar het eiland. Samen waren zij goed tot en met november 2014 voor ruim 10.000 toeristen.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.