In een volle Tula Room van Kurá Hulanda kregen Fundashon Bon Intenshon, de goededoelenstichting van Gregory Elias en Curaçao Cares de ‘Caribbean Change Award 3.0’.

Elias kreeg de award voor de stichting zelf, maar ook voor het Curaçao North Sea Jazz Festival. Beide projecten werden met grote meerderheid door het publiek gekozen op internet. Curaçao Cares kreeg de Award 3.0 toegekend door een jury. Die vindt dat Curaçao Cares alle generaties en gelederen samenbrengt om empathie en altruïsme te ontwikkelen en concreet toe te passen in de vorm van vrijwilligerswerk. ,,Juist deze aspecten zijn in het neo-liberaal klimaat van de afgelopen dertig jaar verloren gegaan en zijn nu misschien essentieel onderdeel om uit de huidige problemen op het eiland te komen, op weg naar society 3.0”, aldus het juryrapport.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).