De complete inventaris van de Taams Kliniek gaat onder de hamer. Eerder werd al bekend dat het geduld van de Orco Bank als financier en hypotheekhouder op is en dat zij daarom de terreinen en het gebouwencomplex van de Taams Kliniek veilen. Dat lijkt nu ook te gaan gebeuren met de inventaris.  Directeur van Taams Earl Esseboom laat weten: ,,Het is de Orco Bank die oproept tot veiling. Dit terwijl de beslagen gelegd zijn door de SVB en de Ontvanger. Ons is het even ook niet duidelijk wat de insteek van de bank is. Contact met de betreffende afdeling van de bank voor helderheid is nog niet gelukt. De kliniek blijft operationeel aangezien de beslagen van de SVB en Ontvanger in dezen leidend zijn voor de directie.”

Lees meer...

ADletters logo

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).