Voor de Coöperatieve Consumenten Vereniging ‘Botica Wilhelmina’, die medio oktober voorlopige surseance van betaling werd verleend, gloort voor de overleving van de drie apotheken enige hoop uit de hoek van Fekoskan. Dit overkoepelend orgaan voor op Curaçao gevestigde coöperatieve spaar- en kredietverenigingen heeft aangegeven dat onder de leden van de Algemene Spaar- en Kredietcoöperatie ACU de bereidheid zou bestaan, om middels het kopen van ledencertificaten van de ‘Botica Wilhelmina’ zorg te dragen voor een kapitaalinjectie, op voorwaarde dat er geen twijfels bestaan over de levensvatbaarheid van de apotheken. Dit schrijft bewindvoerder Robert Bottse, advocaat bij HBN Law, in zijn surseanceverslag.

Lees meer...

ADletters logo

ADletters logo

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).