Er is - in ieder geval namens de regering van Curaçao - geen sprake van een boycot van de viering van Koninkrijksdag in Nederland. Dat heeft premier Ivar Asjes (Pueblo Soberano) gisteren tijdens de wekelijkse persbijeenkomst van de ministerraad in Fòrti bekendgemaakt. Elsevier schreef woensdag in een artikel dat de premiers van Curaçao, Aruba en Sint Maarten de viering van Koninkrijksdag in Nederland zouden boycotten uit protest tegen het gedrag van het kabinet Rutte jegens de eilanden. ,,Dit is extra pijnlijk, omdat maandag aanstaande een lustrumviering wordt gehouden. Het is dan precies 60 jaar geleden dat koningin Juliana haar handtekening zette onder het Statuut voor het Koninkrijk”, aldus Elsevier.

Lees meer...

ADletters logo

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).