Het Sint Elisabeth Hospitaal (Sehos) ondervindt veel problemen van chikungunya. Zo gingen vorige week twee operatiekamers dicht doordat er gebrek aan personeel was. Dat laat Sehos-woordvoerder Bob Harms weten. Het ziekenhuis is volgens hem een reflectie van de samenleving en ook het ziekenhuis kampt met een tekort aan personeel door chikungunya. Harms geeft aan dat de situatie onder controle is, maar dat het lastig is om voldoende personeel te hebben. Het Sehos heeft oproepkrachten en roeit met de riemen die het heeft, waardoor de aanwezige werknemers soms meer werk op zich moeten nemen.

Lees meer...

ADletters logo

Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.