Het Sint Elisabeth Hospitaal (Sehos) ondervindt veel problemen van chikungunya. Zo gingen vorige week twee operatiekamers dicht doordat er gebrek aan personeel was. Dat laat Sehos-woordvoerder Bob Harms weten. Het ziekenhuis is volgens hem een reflectie van de samenleving en ook het ziekenhuis kampt met een tekort aan personeel door chikungunya. Harms geeft aan dat de situatie onder controle is, maar dat het lastig is om voldoende personeel te hebben. Het Sehos heeft oproepkrachten en roeit met de riemen die het heeft, waardoor de aanwezige werknemers soms meer werk op zich moeten nemen.

Lees meer...

ADletters logo

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).