×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 69 niet laden

Bij het lezen van de aankondiging voor de film wordt de suggestie gewekt dat Sensei Redenshon een Curaçaose versie is van het Amerikaanse <I>The Karate Kid<I> uit 1984. Met het bij voorbaat te begrijpen thema dat de ‘good guy’ door een prachtig staaltje vechtkunst de ‘bad guy’ uiteindelijk verslaat. Sensei Redenshon is echter veel subtieler neergezet. De film laat in de eerste scènes zien waarom Sandro (Raul de Windt) tien jaar in de gevangenis belandt; hij slaat bij een van zijn illegale vechtpartijen zijn tegenstander dood. De film laat vervolgens zijn vrijlating zien. Sandro, met inmiddels grijze baard en onder de tatoeages, heeft tien jaar lang kunnen nadenken over wat zijn leermeester in de vechtkunst, zijn sensei, hem heeft meegegeven: Je faalt alleen wanneer je stopt met proberen te winnen.

sensei

Lees meer...

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).