Op Curaçao is de internationale Dag van het Toerisme gisteren gevierd met een groots evenement bij de Kleine Werf: Flavors of Curaçao. Dit outdoor foodfestival werd georganiseerd door de Curaçao Hospitality and Tourism Association (Chata) en kon rekenen op deelname van tientallen restaurants. De bedoeling achter dit evenement was om iedereen in korte tijd kennis te laten maken met de keuken van zo veel mogelijk restaurants. Er werden daarom uitsluitend kleine gerechten gereserveerd die met tokens konden worden gekocht. 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via www.online.ad.cw.

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.