De toeristenpolitie zal de veiligheid bewaken van toeristen die Sambil bezoeken.

politursambil

Gisteren werd een kantoor van Politur geopend in het nieuwe winkelcentrum van Veeris. ,,Vanaf oktober verwacht Sambil veel cruisetoeristen”, zegt Humphrey Josefa, voorzitter van Politur. ,,Maar wij zijn daar aanwezig om de veiligheid van alle toeristen in de gaten te houden.” Het kantoor begint met vier politieagenten en zal nauw samenwerken met de politiepost in het WTC te Piscadera. Politur heeft ook een post bij de Boulevard/Mambo Beach, en in het oude politiekantoor van Westpunt. De agenten surveilleren te voet, op de fiets, met quads en in auto’s.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via www.online.ad.cw.

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.