Van onze correspondent
Kralendijk - Naar aanleiding van de vele binnengekomen klachten omtrent de ezelproblematiek op Bonaire, is er door het Bestuurscollege besloten om het vangen van ezels tot nader orde aan te houden.

 

Het Bestuurscollege is van mening dat de ezelproblematiek verder dient te worden bestudeerd, zodat men tot een goede oplossing voor de kwestie kan komen. De directie Ruimte en Ontwikkeling zal op verzoek van het college een evaluatie geven van de reeds genomen maatregelen. ,,Vanuit dat punt kan er verder worden gekeken naar mogelijke oplossingen waarbij rekening dient te worden gehouden met onder andere de veiligheid van de burger, de natuur en het welzijn van de dieren’’, zo stelt het Bestuurscollege.

 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.