Van een onzer verslaggevers
Kralendijk - Kooyman heeft gisteren op feestelijke wijze haar nieuwste Megastore, namelijk op Bonaire, geopend.

kooyman

Dit vond plaats in gezelschap van vele genodigden en medewerkers van Kooyman, waarbij gezaghebber Edison Rijna symbolisch de deuren opende. De avond werd afgesloten met een vuurwerkshow.
Binnen een jaar nadat ‘de eerste schop in de grond’ werd gestoken, is het winkeldeel van de Kooyman Megastore Bonaire gerealiseerd. De oppervlakte van de winkel is met meer dan 2.500 vierkante meter fors groter dan de oude winkel van 9.00 m2. Hiervoor is het personeelsbestand uitgebreid van 35 naar 55.
Een belangrijk deel van de Megastore is nu gerealiseerd, maar Kooyman is nog niet klaar. De oude winkel wordt binnenkort gesloopt en maakt plaats voor een Drive Thru. Met de bouw hiervan wordt dan ook zo snel mogelijk begonnen. Als dat klaar is, zal de totale investering in de nieuwbouw ruim 7 miljoen dollar bedragen.
,,Ik ben er trots op dat we het succesvolle winkelconcept van Kooyman nu ook op Bonaire kunnen introduceren”, aldus Herbert van der Woude, ceo van Kooyman.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).