Willemstad – CPost en Curinde hebben onlangs een Memorandum of Understanding (MoU) ondertekend.

 

Het is de bedoeling dat de organisaties gaan samenwerken om moderne faciliteiten te ontwikkeling ten behoeve van ondernemers in de Vrije Zone waarbij ook wordt beoogd nieuwe bedrijven aan te trekken.
,,CPost is al enige tijd conform het beleidsplan van de organisatie nieuwe diensten aan het ontwikkelen met zicht op moderne ontwikkelingen. We denken dat we nieuwe en interessante markten kunnen creëren voor ondernemers die in de Vrije Zone werken met bijvoorbeeld de dienst www.righttothedoor.com. Curinde investeert op haar beurt conform haar strategie in instrumenten ten behoeven van de bedrijven in de Vrije Zone”, zo geeft CPost aan. 

Foto Cpost


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.