Al het nieuws

Tijdens een persconferentie in het oude Statengebouw aan het Wilhelminaplein blikte Elmer ‘Kadè’ Wilsoe, Statenlid en jarenlange vriend van Helmin Wiels, terug op zijn laatste gesprek met de overleden Pueblo Soberano-leider.
,,Elke week spraken we in het weekend wel af. De ene week op zaterdag, de andere week op zondag”, zo vertelt Wilsoe. ,,Zo ook op die bewuste zondag. We zouden samen ergens een hapje gaan eten en Helmin stelde voor om naar Marie Pampoen te gaan, zoals we wel vaker deden. Hij had wel eerst een aantal besprekingen en zei tegen me dat hij me rond kwart over twee bij de visserspier zou ontmoeten.”

schoongeweten

Lees meer...

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.