Al het nieuws

Tijdens een persconferentie in het oude Statengebouw aan het Wilhelminaplein blikte Elmer ‘Kadè’ Wilsoe, Statenlid en jarenlange vriend van Helmin Wiels, terug op zijn laatste gesprek met de overleden Pueblo Soberano-leider.
,,Elke week spraken we in het weekend wel af. De ene week op zaterdag, de andere week op zondag”, zo vertelt Wilsoe. ,,Zo ook op die bewuste zondag. We zouden samen ergens een hapje gaan eten en Helmin stelde voor om naar Marie Pampoen te gaan, zoals we wel vaker deden. Hij had wel eerst een aantal besprekingen en zei tegen me dat hij me rond kwart over twee bij de visserspier zou ontmoeten.”

schoongeweten

Lees meer...

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).