:Nadat Refineria di Kòrsou (RdK) en Curaçao Refinery Utilities (CRU) een oproep deden voor arbeiders met vakkennis om zich te melden bij Man Camp op Post 5 voor mogelijk werk bij de raffinaderij, kwamen gisteren al heel wat mensen opdagen die zich ter plaatse met aanwezige computers en hulp konden inschrijven.

JobsIsla1Niet alleen arbeiders zijn nodig op de plant, maar als de raffinaderij echt weer gaat opstarten zijn er wel zeventig verschillende beroepen vacant op verschillende niveaus. Het registreren is voor de initiatiefnemers vooral een inventarisatie van wie er beschikbaar zou zijn voor welke functie. Ook vandaag kan nog ingeschreven worden.

Foto's Jeu Olimpio


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.