Koning Willem-Alexander en minister Ronald Plasterk van Koninkrijksrelaties hebben hun bezoek aan Sint Maarten, Saba en Sint Eustatius afgerond en keerden gistermiddag terug naar Curaçao.

Het tweetal bezocht gedurende de afgelopen twee dagen de eilanden en kon met eigen ogen de schade waarnemen die orkaan Irma heeft aangericht. Op Sint Maarten verklaarde de koning ‘dit nooit eerder te hebben meegemaakt’. Op Saba en Sint Eustatius sprak de koning met bewoners en riep hij hen op vertrouwen te houden. De koning bracht direct verslag uit aan de gouverneur.

koning 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.