De Kustwacht Caribisch gebied (KWCARIB) heeft donderdagnacht, drie personen aangehouden met de Venezolaanse nationaliteit. Omstreeks 00.30 uur detecteerde de radaroperator van het Reddings- en Coördinatiecentrum van de kustwacht een verdacht contact op de radar ten zuiden van Curaçao. Hierop werd een patrouille met een SuperRhib ingezet. Ter hoogte van de Vrijgezellenbaai werd een onverlicht vaartuig type yola aangetroffen met drie opvarenden die geen geldige verblijfsvergunning konden tonen. Het vaartuig met opvarenden is naar het steunpunt Parera gebracht, en overgedragen aan de politie. Het vaartuig is in beslag genomen.

kustwacht


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.