Gisteren werd officieel de aftrap gegeven van de bouw van de tweede megapier die de naam Tula heeft gekregen. De tweede megapier zou – als alles volgens planning verloopt – in november van dit jaar opgeleverd moeten worden. Bij de groundbreaking waren gisteren demissionair minister Eugene Rhuggenaath (PAR) van Economische Ontwikkeling en Suzy Camelia-Römer (PNP) van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning aanwezig. Op de foto poseren de bewindslieden samen met de coo van Curaçao Ports Authority, Albert Zwueste, tijdens de eerste schep.

tulapier 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.