Van een onzer verslaggeefsters

Willemstad - Een schietpartij heeft gisteren het leven geëist van de 25-jarige Edrich Kopra, in de lokale rapwereld beter bekend als BechoLize. Kopra is het eerste moordslachtoffer van dit jaar op Curaçao.
moordDe politie kreeg rond 2.35 uur een melding van een schietpartij in de Lindberghweg. Volgens de informatie die op dat moment beschikbaar was, zouden onbekenden die in een auto langsreden, verschillende gerichte schoten op het slachtoffer hebben gelost. Bij aankomst van de politie werd het slachtoffer met verschillende schotwonden in zijn lichaam aangetroffen. De jongeman was toen al gestorven.
Uit preliminair onderzoek dat bij het plaats delict is uitgevoerd, blijkt dat het slachtoffer met enkele andere personen stond te praten toen verschillende mannen in een grijze auto aan kwamen rijden en Kopra met kogels doorzeefden. Tijdens de schietpartij raakte een bijstander gewond aan zijn rechterschouder. Aanwezigen hebben dit slachtoffer, met de initialen K.G.R. (19) naar de polikliniek van het Sehos gebracht voor medische behandeling. Een auto die in de directe omgeving geparkeerd stond, werd eveneens door twee kogels geperforeerd.
Het lichaam van Kopra is op laste van het Openbaar Ministerie in beslag genomen voor nader onderzoek. De politie heeft zowel de auto van het slachtoffer als de auto die door kogels werd geperforeerd geconfisqueerd voor nader onderzoek.
De auto die betrokken was bij de schietpartij - een grijze SUV - werd later in brand teruggevonden op de weg naar de rotonde van Zegu, richting de luchthaven. Deze auto is eveneens in beslag genomen voor onderzoek.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.