Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Het traditionele ontsteken van de kerstverlichting van Curoil werd ook dit jaar weer begeleid door een muzikale show. Gisteren kregen verschillende lokale muzikanten de kans zich te presenteren in deze show voor jong en oud.

 

De show begon om 18.00 uur met een optreden van de kinderen van de Cross Over Youth Music Foundation (CYMF), de muziekschool van Roy ‘Toni’ Worrell. Vervolgens trad het Cross Over Gospel Choir op. Na dit optreden werd de verlichting van het Curoil-gebouw aangestoken en als afsluiting verzorgden de bekende Jouly Bridgewater, Yumarya Grijt, Kadir Snijder van Gentz, Jeon uit Aruba en Leslie Vos uit Nederland, begeleid door de All Star Band en gedirigeerd door Hershel Rosario, ook een bijzonder optreden.

Kerstfeest


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).