I-Animal en de bekende sporter Churandy Martina hebben de handen ineengeslagen om de bevolking erop aan te spreken dat een hond geen wegwerpartikel is.

,,Het einde van het jaar is het altijd schoonmaaktijd en worden er allerlei oude spullen weggegooid om plaats te maken voor nieuwe. En jammer genoeg is het ook bij sommigen gebruikelijk dat als men de hond niet meer wil hebben, zij die ook even in de mondi of bij het asiel dumpen”, aldus de organisatie. Samen met Martina zijn er billboards gemaakt die op diverse plekken op het eiland zullen worden opgehangen. De grootste hangt bij Parera. Het bericht is simpel maar duidelijk: Alleen een lafaard dumpt een hond!

dumpen huisdieren


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.