Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Om eens een dagje niet in de giftige rook van de Isla te hoeven zijn, neemt de actiegroep Stop Isla Now op maandag 5 december de ouderen van bejaardentehuis Habaai mee op een rondvaart door de Annabaai en het Schottegat.
,,Vele sponsors hebben dit mogelijk gemaakt”, aldus de organisatie. De ouderen worden per bus vervoerd (Banco di Caribe) naar de boot (Pelican Express). Ze krijgen een haventour met een gids op een versierde boot (Event Dimensions) en Sinterklaas en Piet zullen meevaren (vrijwilligers) en geven cadeautjes (Sunny Trading & Visser Trading) en strooigoed (opbrengst kunstexpositie in Project 3 Gallery).
Het blijft niet bij deze ene dag uit, vervolgt Stop Isla Now. Er kwamen zoveel sponsoraanbiedingen dat de actiegroep de ouderen van Habaai een week voor Kerstmis nóg een dagje mee uit kan nemen.

habaai


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).