Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - De militairen in het Caribisch gebied zijn voorbereid op inzet indien dit nodig blijkt met de komst van orkaan Matthew. Dat is gisteren bekendgemaakt.
Hulpverlening voor, tijdens en na de passage van een tropisch weersysteem is een van de hoofdtaken van Defensie in het Caribisch gebied; dit geldt voor het evacueren van mensen, het vrijmaken van wegen na wateroverlast, het opruimen van puin en meer. De mariniers van het 32e ‘raiding squadron’ en de militairen van de landmachtcompagnie, de Arubaanse en Curaçaose Militie staan nu gereed voor inzet.

defensie


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.