Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De politie heeft 184 kilo cocaïne en 11 kilo wiet aangetroffen in een auto. politievangst2In de auto zijn ook een ‘shotgun’, zes pistolen en een grote hoeveelheid munitie gevonden. In de nacht van maandag op dinsdag hebben politieagenten op Schottegatweg Noord twee verdachte wagens gesignaleerd. De agenten hebben de chauffeurs een teken gegeven om te stoppen, hetgeen werd genegeerd. Bij het kruispunt Schottegatweg Noord en de Suffisantweg is het gelukt om een van de auto’s te laten stoppen. Bij een controle in deze auto zijn de drugs en de wapens gevonden. De twee mannelijke inzittenden zijn om ongeveer 01.35 uur aangehouden. Het zijn de 16-jarige L.M.Q.Y. en de 19-jarige B.G.Y., de mannen zijn allebei op Curaçao geboren. De andere auto is door gereden. In de buurt van Bullenbaai zijn de inzittenden uit de auto gestapt. Zij zijn in de mondi gevlucht en hebben op de politie geschoten. De politie heeft hierna op verschillende plaatsen huiszoekingen gedaan. Daarbij is in totaal 18.000 gulden in beslag genomen; de drugs en vuurwapens zijn eveneens in beslag genomen.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).