De vijf deelnemers aan de paalzitwedstrijd in het kader van 50 Hours Live hebben hun eerste dag in de volle zon er op zitten.

Bij het ondergaan van de zon zaten ze nog alle vijf stevig op hun plek en waren daarmee allemaal nog in de race voor 10.000 gulden voor hun goede doel. Andrew Thode zit voor stichting Carf, Nusherdrik Agustien voor Fundashon Domi Abou i Bisindario, Majron Maduro voor Fundashon un Bon Hoben pa un Bon Famia, Ingemar Haime voor We Lead Foundation en Jeremias Lacle zit voor Brigada di Seguridat i Formashon. Het evenement dat wordt georganiseerd door de Rotary Club Curaçao vindt ook vandaag en morgen nog de hele dag plaats bij Wet & Wild. 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.