Al het nieuws

Sentro Speransa en Stichting Uniek Curaçao hebben met materiële hulp van Garnier/Curacao Pharmacal nv afval van Playa Charomba bij Ascencion en uit delen van het omliggend natuurgebied verwijderd. Behalve het aangespoelde afval van zee werd ook gestort vuil en zwerfafval opgeruimd. Sinds de grote ‘clean up’ in september zijn op tal van plaatsen grote hoeveelheden afval gestort, voornamelijk door bouwbedrijven, tuinonderhoudbedrijven en individuele particulieren, meldt Uniek Curaçao. Er zijn bij de meldkamer klachten binnengekomen dat bij de weg naar Scherpenheuvel, Sorsaka, Westpunt/Watamula en Piscadera weer afval gedumpt is.

ascencion

Lees meer...

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via www.online.ad.cw.

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.