Al het nieuws

De Sustainable Innovation Award, in het leven geroepen door Bedrijvenplatform Milieu (BPM) en InnovatieCentrum Curaçao (ICC), is gisteravond uitgereikt aan Avila Hotel. ,,Avila heeft een heel uitgebreid milieumanagementsysteem, de hele organisatie is erop gericht om innovatie en duurzaamheid mogelijk te maken”, legt secretaris Tim van den Brink van BPM uit. Ook traint Avila haar mensen en monitort hun doelstellingen. Runner up was Green Force met het project van de twee recyclecentra bij Albert Heijn Zeelandia en Centrum Piscadera. Manager Mimi Luttge (rechts) nam de Award in ontvangst.

innovatieprijs

Lees meer...

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via www.online.ad.cw.

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.