Al het nieuws

De Sustainable Innovation Award, in het leven geroepen door Bedrijvenplatform Milieu (BPM) en InnovatieCentrum Curaçao (ICC), is gisteravond uitgereikt aan Avila Hotel. ,,Avila heeft een heel uitgebreid milieumanagementsysteem, de hele organisatie is erop gericht om innovatie en duurzaamheid mogelijk te maken”, legt secretaris Tim van den Brink van BPM uit. Ook traint Avila haar mensen en monitort hun doelstellingen. Runner up was Green Force met het project van de twee recyclecentra bij Albert Heijn Zeelandia en Centrum Piscadera. Manager Mimi Luttge (rechts) nam de Award in ontvangst.

innovatieprijs

Lees meer...

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).