Al het nieuws

De brigade van de Koninklijke Marechaussee te Suffisant is compleet gebarricadeerd, dat bevestigt een bron binnen de marechaussee tegenover deze krant. ‘Pretu’ zit al sinds zijn aankomst op Curaçao in bewaring in het gebouw van de marechaussee, dat ook op het terrein van de kazerne staat. Dat het gebouw nu compleet aan het zicht wordt onttrokken is volgens de bron om de veiligheid van ‘Pretu’ te kunnen garanderen. 
Gisteren is al begonnen met de opbouw van een barricade rond de brigade. Grote tonnen worden gevuld met zand, zodat voertuigen flink vaart moeten minderen bij aankomst op de kazerne. Het was al niet mogelijk voor iedereen om het brigadeterrein te betreden, maar nu is deze controle nog eens aangescherpt.

barricade

Lees meer...

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.