Al het nieuws

×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 69 niet laden

De brigade van de Koninklijke Marechaussee te Suffisant is compleet gebarricadeerd, dat bevestigt een bron binnen de marechaussee tegenover deze krant. ‘Pretu’ zit al sinds zijn aankomst op Curaçao in bewaring in het gebouw van de marechaussee, dat ook op het terrein van de kazerne staat. Dat het gebouw nu compleet aan het zicht wordt onttrokken is volgens de bron om de veiligheid van ‘Pretu’ te kunnen garanderen. 
Gisteren is al begonnen met de opbouw van een barricade rond de brigade. Grote tonnen worden gevuld met zand, zodat voertuigen flink vaart moeten minderen bij aankomst op de kazerne. Het was al niet mogelijk voor iedereen om het brigadeterrein te betreden, maar nu is deze controle nog eens aangescherpt.

barricade

Lees meer...

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).