Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De tiende editie van het Curaçao North Sea Jazz Festival (CNSJF) opent op donderdag 29 augustus met grote namen en dat gaat zo door ook op de twee daaropvolgende festivaldagen.

CNSJF1Het gaat donderdag om Chic ft. Nile Rodgers en Leoni Torres. Op vrijdag 30 augustus maken Seal, Gladys Knight, Gregory Porter, Judith Hill en Marc Anthony hun opwachting op het festivalterrein bij het World Trade Center (WTC) bij Piscadera. Voor zaterdag 31 augustus zijn Eros Ramazzotti, Lizz Wright en Matteo Mancuso bevestigd.
,,De organisatie is nog volop bezig met diverse andere artiesten. Die zullen in de loop van de komende maanden bekend worden gemaakt. De kaartverkoop van het CNSJF 2024 start op 1 april”, zo is gisteravond aangekondigd.CNSJF2
In december werd duidelijk dat CNSJF weer terug zou komen in 2024. De stichting Fundashon Bon Intenshon, gevestigd op Curaçao, is organisator en sponsor van het grootse festival. Medeorganisator Mojo Concerts uit Nederland staat garant voor de kwaliteit.
De internationale allure van het festival brengt jaarlijks tienduizenden bezoekers naar het eiland. Zij genieten niet alleen van het festival, maar ook van de gastvrijheid van Curaçao, dat volgens de organisatie ‘in al zijn aspecten op een bijzondere manier onder de aandacht van de internationale muziekliefhebbers wordt gebracht’.
Bon Intenshon organiseert ook het Curaçao International BlueSeas Festival dat eind deze maand plaatsvindt.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.